Põhi:
1 tass(100 grammi) purustatud digestive küpsiseid
1 spl (15 grammi) suhkurt
55-65 grammi sulatatud võid
Täidis:
450 grammi toorjuustu,toatemperatuuril
130 grammi valget suhkurt
näpuotsatäis soola
2 suurt muna, toatemperatuuril
1 tl vanilje ekstrakti
120 ml hapukoort, toatemperatuuril
Sidruni kaste:
3 suurt muna
150 grammi suhkurt
80 ml värsket sidrunimahla
55 grammi võid, toatemperatuuril
1 spl peenestatud sidrunikoort
Valmistamine:
Põhi:
Purusta kausis digestive küpsised. Lisa suhkur ja sulavõi.
Pane muffinivormi muffinipaberid. Pane segu muffinivormides-
se ja suru tugevalt peale. Kata vormid ja pane külmkappi kuni eed täidist.
Täidis:
Vahusta kausis toorjuustu kuni see on kreemjas.Lisa suhkur ja sool ning sega.Kraabi maha üleliigne tainas kausi külgedel.Lisa ükshaaval munad. Vahusta.Lisa vanilli ekstakt ja hapukoor ja sega. Võta põhi külmkapist ja täida vormid täidisega.
Pane ahi 150 kraadi peale.
Küpseta 18-22 minutit või kuni koogi keskmised osad veel võbisevad pisut. Võta ahjust ja pane jahtuma. Kata koogid toidukilega ning pane nad külmkappi paariks tunniks või üheks ööks.
Sidruni kaste:
(On vaja osata inglise keelt)
No comments:
Post a Comment