Thursday, 17 October 2013

Kuum valge šokolaad

Jätkub 2-le või 1-le, kui oled šokohoolik ;)
Vaja läheb:
350 ml piima 2,5% või 3,5%
90 gr tükeldatud valget šokolaadi
1 tl lahustuvat kohvi või espresso pulbrit
1 tl vanilli ekstrakti või 1/2 tl vanillisuhkrut
 Kaunistuseks:
riivitud šokolaadi (tume/piima/valge šokolaad)
vahukoort

Kuidas teha:
Kuumuta piima potis keskmisel kuumusel kuni see on tuline.
Siis pane purustatud valge šokolaad ja lahustuv kohvi/espresso pulber ning vanilliekstrakt/vanillisuhkur blenderisse ning vala peale kuum piim. Purusta kuni enam tükke pole ja segu on kohev ja vahune.
Vala segu tassidesse ja kaunista riivitud šokolaadiga ja/ või vahukoorega. :)

No comments:

Post a Comment